ALİYA İZZETBEGOVİÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Güven temelinde , olumsuz şartları fırsata dönüştüren, milli kültürümüzden gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip eden ve uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, özgür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri benimseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Ülkemizin eğitim sistemi içerisinde yeni metotlar geliştirerek daha verimli daha etkili yöntemlerle ve sosyal aktivitelerle büyük başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insani değerlerin temelinde din ve ahlakın önemini kavratarak, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak.Sorunlara çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:00
Yabancı Dil: İNGLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vanipekyolualiyaizzetbegoviciho.meb.k12.tr

Adres - SEYİT FEHİM ARVASİ MAH. ADALI SK. ALIYA IZZETBEGOVIÇ ORTAOKULU BLOK NO: 11/3 İPEKYOLU / VAN

Yerleşim Yeri - ULAŞIMI RAHAT

Ulaşım ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS